El Lleida Handbol Club afronta un complicat repte aquest diumenge a la pista del Hanbol Ribes

12/10/2024

L’equip sènior femení del Lleida Handbol Club, cinquè classificat empatat amb 5 punts amb el quart, es prepara per a un emocionant i complicat enfrontament aquest diumenge a les 12.00 h a la pista de l’Handbol Ribes, en el que serà un duel clau per consolidar el seu bon inici a la Divisió d’Honor Plata Femenina.

Amb dues victòries i un empat en els tres primers enfrontaments de la temporada, l’equip arriba amb il·lusió i confiança, decidit a mantenir la seva ratxa d’imbatibilitat i a continuar escalant en la classificació. Aquest partit no només representa un desafiament important a causa de l’estil de joc agressiu i pressionant del Handbol Ribes, sinó també una oportunitat per avaluar el creixement de l’equip des de la pretemporada, quan els dos conjunts es van enfrontar en un amistós molt igualat que es va decidir per la mínima, amb una ajustada derrota per a les lleidatanes.

Per a Iban Raigal, entrenador del conjunt bordeus, “És un partit clau per veure el que hem millorat respecte a la pretemporada. Sabem que elles són un equip molt lluitador i ens exigiran al màxim, però estem preparades per afrontar el repte i mantenir la nostra bona dinàmica”. L’objectiu per al Lleida Handbol Club és clar: continuar imbatuts i consolidar-se als llocs alts de la classificació. “Volem consolidar la bona feina que hem fet fins ara. Aquest partit és important no només pels punts, sinó pel que pot significar per a la nostra confiança durant tota la temporada”, va afegir.

El conjunt afrontarà aquest enfrontament amb la baixa prolongada de la portera Geo Mileas, l’absència de la qual serà coberta per la jove Romaisha, procedent de l’equip juvenil. A més, el partit marcarà el debut oficial de Nerea Iglesias, també del juvenil, que s’incorpora a la convocatòria amb l’objectiu d’aportar frescor i energia en aquest compromís exigent.

Per la seva banda, el rival ha tingut un inici de lliga més irregular, amb un partit guanyat, un empatat i un perdut, la qual cosa els fa un adversari imprevisible. No obstant això, el Ribes és conegut per ser un equip que lluita fins a l’últim minut.

Amb un grup cohesionat i motivat, l’equip està preparat per deixar-ho tot a la pista i contimuar demostrant el gran nivell de joc que han mostrat en l’inici d’aquesta temporada. El partit no només definirà posicions a la classificació, sinó que també servirà com a termòmetre del progrés de l’equip durant les últimes setmanes.

 

 

Darreres Notícies