Cada partit és una victòria

Competir ens fa créixer

Practicar un esport és un joc i la finalitat d’aquest divertiment és competir amb altres equips, la culminació de tot l’esforç.

Posar a prova les nostres habilitats, el nostre treball i el nostre aprenentatge, és un premi. Poder jugar amb altres jugadors i jugadores, aprendre a millorar, a treballar en equip, a acceptar les derrotes i a gaudir amb les victòries, forma part de tot aquest camí de formació que promovem des del Lleida Handbol Club.

Per això, per nosaltres, el sol fet de jugar sempre és una victòria, independentment del resultat, perquè competir ens ensenya i ens fa créixer.

Propers partits a casa dels diferents equips del Lleida Handbol Club, …

Dissabte 1 de juny
Pavelló Municipal 00.00
h
Handbol

Handbol

Lleida HC
Lleida HC

 

 

Classificació

Enllaços dels diferents equips del Lleida Handbol Club amb la classificació oficial actualitzada de la Federació Catalana d’Handbol i RFEB

SÈNIOR FEMENÍ A

Divisió d’Honor Plata

SÈNIOR MASCULÍ

Primera Catalana

JUVENIL FEMENÍ

Lliga Catalana

JUVENIL MASCULÍ

Primera Catalana

CADET FEMENÍ A

Primera Catalana

CADET MASCULÍ

Primera Catalana

INFANTIL FEMENÍ

Segona Catalana

INFANTIL MASCULÍ BORDEUS

Primera Catalana

INFANTIL MASCULÍ NEGRE

Segona Catalana

Protocol en cas de lesió

La Federació Catalana d’Handbol té signat un conveni amb AXA Assegurances per cobrir aquestes contingències.

Cal descarregar-se en el telèfon mòbil, la seva Targeta Virtual federativa, eina mitjançant la qual es realitzarà la comunicació d’un accident esportiu. Per saber com efectuar aquesta descàrrega i com actuar davant un accident esportiu, us adjuntem el Protocol d’actuació en cas d’accident per a la temporada 2022/2023 i la presentació de la Targeta Federativa Digital per a telèfons amb sistema operatiu Android i IOS.

Quant a casos de lesions de caràcter menys greu, continuarem rebent els serveis de teràpia i/o recuperació que el fisioterapeuta Nathan Bataller posa a la nostra disposició en el seu centre de treball, situat a l’edifici de la Llotja de Lleida, planta menys 1, recepció de Traumatologia.

Aquest realitzarà una exploració a la persona lesionada i donarà una primera valoració del caire de la lesió. Si la lesió no revesteix especial gravetat, i per tant, no requereix la necessitat de ser visitat per un especialista mèdic (serveis d’urgències i/o traumatologia), el pacient podrà ser tractat de la seva molestia en aquest mateix centre.

En cas que sigui necessari ser derivat/ada al servei de traumatologia, s’haurà de realitzar un Comunicat d’accident a través de la Targeta Federativa Digital que cada jugador/ora o pare/mare en cas de menors d’edat, haurà de tenir descarregada prèviament en el seu telèfon mòbil.

La manera d’activar aquest servei serà la següent:
  • L’activació d’aquest servei es durà a terme mitjançant un grup de Whatsapp que s’ha creat per a tal efecte amb tots els equips que tenim actius en el Club.
  • Cadascun d’aquests grups es troba format pel Xavi Mena (Secretàri tècnic), l’Hugo Pedascoll (responsable d’atendre a les persones lesionades del club), el Nathan Bataller (fisioterapeuta), i pels entrenadors/ores i els delegats/ades de cada equip.
  • En un primer moment el delegat/da o entrenador/a de l’equip al qual pertany la persona lesionada, informarà d’aquest fet en el grup de whatsapp corresponent.
  • Es comunicarà el tipus de lesió, com s’ha produït aquesta i el tipus de molèstia que presenta la persona lesionada.
  • Un cop realitzat aquest pas, esperarem que el fisioterapeuta (Nathan Bataller) ens doni hora de visita.
  • Quan s’hagi visitat, el terapeuta informarà (mitjançant el grup de whatsapp) de les circumstàncies de la lesió i de si cal derivar a la persona lesionada a un centre mèdic per ser atesa o bé n’hi ha prou amb unes sessions de rehabilitació o amb la realització d’exercicis específics.

Per a qualsevol dubte o aclaració us podeu adreçar a l’Hugo Pedascoll 636 190 260

Protocol d’Accident Esportiu ITEGRA
Descàrrega Targeta Federativa Digital (IOS)
Descàrrega Targeta Federativa Digital (Android)

Calendari de competicions

Enllaços al calendari de competicions de la Temporada 2023-2024 dels diferents equips del Lleida Handbol Club de la Real Federación Española i de la Federació Catalana d’Handbol.

SÈNIOR FEMENÍ A

Divisió d’Honor Plata

SÈNIOR MASCULÍ

Primera Catalana

JUVENIL FEMENÍ

Lliga Catalana

JUVENIL MASCULÍ

Primera Catalana

CADET FEMENÍ A

Primera Catalana

CADET MASCULÍ

Primera Catalana

INFANTIL FEMENÍ

Segona Catalana

INFANTIL MASCULÍ BORDEUS

Primera Catalana

INFANTIL MASCULÍ NEGRE

Segona Catalana

Normativa de la Federació Catalana d’Handbol

Cliqueu a l’enllaç per accedir a la normativa federativa.

Veure normativa

Gràcies als nostres col·laboradors

A la nostra entitat comptem amb gent amb molta empenta i ganes de tirar endavant el nostre projecte esportiu. Però malgrat tot aquest esforç, voluntat de treball, compromís… no ens seria possible aconseguir els nostres objectius sense el suport extern de les empreses que ens donen un cop de ma, que aposten per l’esport base, per la formació en valors, pel futur d’aquests joves. Gràcies, ens ajudeu a crèixer, a fer-nos grans. Amb vosaltres arribarem més lluny.

· Veure Proposta de Patrocini