El Lleida Handbol Club s’uneix al Tour Universo Mujer per promocionar i donar visibilitat l’handbol femení a Lleida

11/10/2024

Aquest cap de setmana, el Lleida Handbol Club serà un de les més de 30 entitats esportives presents al Tour Universo Mujer 2024, un esdeveniment dedicat a la promoció de l’esport femení que tindrà lloc a la plaça de Sant Joan de Lleida. Aquesta parada a Lleida marca el tancament del tour d’aquest any, que ha recorregut diverses ciutats d’Espanya, i el nostre club estarà present amb un espai propi per donar visibilitat i fer valdre l’esport femení i, en especialment, l’handbol femení.

Durant els dos dies de celebració, les nostres jugadores de l’equip sènior femení de la Divisió d’Honor Plata estaran presents per compartir la seva passió per aquest esport amb els assistents. Serà una excel·lent oportunitat perquè el públic conegui de prop l’handbol femení, interactuï amb les nostres esportistes i s’inspiri en les seves històries d’esforç i dedicació.

El Tour Universo Mujer, promogut pel programa Universo Mujer, té com a objectiu donar visibilitat a l’esport femení i fomentar-ne la pràctica de manera inclusiva i equitativa. Per al Lleida Handbol Club, aquesta és una fantàstca oportunitat de demostrar una vegada més el nostre compromís amb la promoció i la pràctica esportiva des dels valors que ens defineixen: l’esforç, el respecte mutu, la deportivitat, la inclusivitat i el compromís.

Fomentant l’handbol femení a Lleida

La participació del Lleida Handbol Club en el Tour Universo Mujer subratlla la nostra ferma intenció de seguir sent un referent en l’handbol femení a Lleida i al conjunt de Catalunya. A través d’aquest esdeveniment, no només busquem promocionar el nostre esport, sinó també incentivar la pràctica de l’handbol femení entre nenes i joves, que trobaran en les nostres jugadores un exemple de perseverança, treball en equip i superació.

Amb activitats i dinàmiques organitzades en el nostre espai, volem que el públic assistent conegui la importància de la igualtat en l’esport i com l’handbol pot ser una via per fomentar valors com la disciplina, la confiança i l’apoderament de les dones en l’àmbit esportiu.

Un esdeveniment que marca la diferència

El Tour Universo Mujer ha estat clau en l’impuls de l’esport femení a nivell nacional, i Lleida es prepara per tancar aquesta edició de 2024 amb un esdeveniment ple d’activitats i participacions de diferents entitats esportives. Aquest tipus d’iniciatives reflecteixen la importància de seguir construint un futur on les dones tinguin igualtat d’oportunitats en l’esport i on el talent femení sigui reconegut en totes les seves formes.

Us convidem a acostar-vos aquest cap de setmana a la plaça de Sant Joan per gaudir del Tour Universo Mujer 2024 i ser part d’aquest moviment per la igualtat en l’esport.

Per a més informació sobre l’esdeveniment, pots visitar el següent enllaç: Tour Universo Mujer – Lleida.

 

 

Darreres Notícies