Lleida Handbol Club
Història
El Lleida Handbol Club és una entitat esportiva que neix de la suma d’esforços i voluntats dels dos equips d’handbol amb més tradició i recorregut històric a la ciutat de Lleida, d’una banda l’Associació Lleidatana d’Handbol i de l’altra l’Handbol Lleida Pardinyes. Amb aquesta refundació, s’aconsegueix unificar i enfortir la base d’aquest esport i projectar-lo de manera més optimitzada vers el futur.
Aquesta nova entitat esportiva, dedicada al foment i la pràctica de l’handbol, es constitueix com a tal el 7 de juny de 2022 amb una Junta Directiva formada per Divina Farreny, com a presidenta, Francesc Berenguer i José Miguel Zubieta, presidents respectius de l’Associació Lleidatana d’Handbol i l’Handbol Pardinyes, com a vicepresidents, Isabel Fernández, com a Secretària.
Handbol Lleida Pardinyes
El Club Handbol Lleida Pardinyes fou fundat l’any 1993, amb el suport de l’Associació de veïns Orvepard. Des de la seva constitució, l’exjugador d’handbol i entrenador, Txema del Rosal ha estat sempre el gran referent de l’entitat groc i negra i una de les persones claus per a la promoció i foment de la pràctica de l’handbol a la demarcació de Lleida.
En primera instància, l’equip groc i negre, afiliat a la Federació Catalana d’Handbol, va néixer com un club d’handbol masculí, ostentant des dels seus inicis la categoria de competició més alta del conjunt de la demarcació de Lleida, arribant a jugar a Primera Nacional.
La temporada 2014-2015 marca un punt d’inflexió per a l’entitat, ja que per primera vegada en la seva història incorpora un equip femení a la seva estructura esportiva. Aquesta decisió respon a la clara aposta i voluntat del club del barri de Pardinyes de fomentar la pràctica de l’esport en general i l’handbol en particular d’una manera transversal, integradora i oberta a tothom. A partir d’aquest moment, l’objectiu del CH Lleida Pardinyes és incorporar nous equips femenins a totes les categories, fins a poder competir a totes les categories –sènior, juvenil, cadet i infantil- amb equips masculins i femenins, un repte que s’assoleix a la temporada 2021-2022, a més de l’escola d’handbol –mixta- en categories aleví, benjamí, prebenjamí i la presència en més d’una desena d’escoles fomentant la pràctica de l’handbol, esdevenint en el club amb més equips, jugadors i jugadores de tota Lleida.
La incorporació dels equips femenins a l’entitat groc i negra coincideix també amb una altra fita que va marcar la trajectòria de l’Handbol Lleida Pardinyes com és la incorporació i aplicació d’una nova filosofia de treball i entendre la pràctica esportiva basada en el programa, de creació pròpia, Esport amb Valors perfectament consolidada al club i que també marcarà la manera de fer del Lleida Handbol Club.
Associació Lleidatana d’Handbol
L’Associació Lleidatana d’Handbol, arrelat a la ciutat de Lleida, va néixer a l’any 1991 amb l’objectiu de promocionar la pràctica de l’esport de l’handbol femení. Tot va començar amb la il·lusió d’un jove professor d’I.N.E.F.C. (Gerard Lasierra) i un grup de 15 noies d’entre tretze i catorze anys que l’any 1991 (l’acta fundacional es va signar el 15 de novembre de 1990) va engrescar-se a fundar un club esportiu que els permetia satisfer una de les seves grans passions: l’esport. Poc a poc, el projecte va anar creixent amb l’esforç i les ganes de moltes persones, esdevenint el club de referència de l’handbol femení lleidatà.
La raó de jugar ha estat durant els anys el sentir-se a gust amb els integrants de l’equip, tant dins com fora de la pista. Fruit de l’esforç i compromís, tant de la seva directiva com del conjunt de jugadores de l’entitat i les seves mares i pares el club blau va demostrar a tothom que podíem ser uns grans amateurs de l’esport i a la vegada, tenir un gran nivell esportiu. D’aquesta manera, l’Associació Lleidatana d’Handbol, a més de consolidar una forta estructura d’handbol a les categories bases, va assolir grans fites esportives com l’ascens la Divisió d’Honor. En aquest sentit, la temporada 1997-1998, en la qual el primer equip sènior militava a la Primera Estatal, l’actual Divisió d’Honor Plata, esdevindria inoblidable a l’assolir l’ascens a la Divisió d’Honor, la màxima categoria de l’handbol estatal,
L’any del debut a la màxima divisió espanyola va ser molt positiu i l’equip no va passar angúnies per mantenir la categoria, ni als inmediatament posteriors. Fins i tot, a la campanya 2000-2001, lluint el patrocini de la desapareguda Unió Esportiva Lleida, l’equip aconseguiria classificar-se per a la Copa de la Reina.
El Plusfresc Lleida, que és com s’anomenava el primer equip en el tram final de la seva època a la màxima categoria, va durar sis temporades més a Divisió d’Honor, de manera que es va consolidar com un clàssic de l’handbol femení estatal. Per si fos poc, l’ascens del segon equip al que avui coneixem com a Divisió d’Honor Plata va fer que el club tingués representació en les dues màximes categories a nivell nacional, un fet que es va mantenir durant tres temporades.
El temut descens va arribar el 2007, posant fi a nou anys consecutius en la màxima categoria i va iniciar un període complicat que va tenir el seu punt culminant en la renúncia a competir a la Divisió d’Honor Plata per qüestions econòmiques. Això va ocórrer el 2012, tot just una temporada després d’estar a punt de retornar a la Divisió d’Honor en una fase d’ascens en què els resultats no van somriure a les noies entrenades per Miroslav Vujasinovic, malgrat partir com a principals favorites.
Amb un equip de caire amateur, format exclusivament per jugadores de la casa, el periple pel desert de la Lliga Catalana només va durar un any ja que les lleidatanes van signar una gran temporada que les va catapultar de nou a la Divisió d’Honor Plata. I així gairebé fins a l’actualitat, tret de les darreres dues temporades on ha militat a la Lliga Catalana, màxima categoria de l’handbol català; tot això apostant sempre pels equips de base, amb l’objectiu de nodrir el primer equip de jugadores formades al club des de ben petites.
Filosofia
El Lleida Handbol Club és una entitat arrelada a la nostra ciutat i al nostre territori. Fem bandera de Lleida allà on anem.
També som impulsors del programa Esport amb Valors, que aplega tot un seguit d’objectius que defineixen la filosofia de la nostra manera de treballar i de competir, tals com l’esportivitat, el respecte vers els rivals, els companys, els entrenadors, els àrbitres i el públic, el treball en equip, l’esforç individual, la formació com a persones i l’adquisició d’hàbits saludables.
Hem implementat el Programa Meraki, programa de beques dirigit principalment a alumnes que estudien en Segon Cicle de centres educatius de màxima complexitat que estan en situació de vulnerabilitat social i econòmica socioeconòmica (actualment s’està desenvolupant en les escoles de Balafia i Pinyana).
Per tal de portar-ho a terme, disposem d’un equip tècnic i de gestió especialitzats en diferents àrees.
Amb tot plegat, el club s’ha marcat una línia de treball amb uns objectius basats en aquests fonaments sòlids:
- Preparar jugadors i tècnics amb una metodologia innovadora que els ajudi a formar-se de manera integral com a esportistes i com a persones.
- Construir una estructura de pedrera on tothom pugui assolir els seus reptes esportius, tant a nivell masculí com femení.
- Potenciar la investigació en les metodologies de treball.
- Assolir els ascensos de categoria com un repte de superació de treball en equip.
- Mantenir un sistema de gestió econòmica sostenible.
- Ser el referent del handbol lleidatà i un exemple de gestió esportiva a la nostra terra.
- Ampliar la nostra massa social i l’estima cap a un esport i uns colors.
- Implicar les administracions i el teixit empresarial en el nostre projecte.
- Crear una xarxa de programes adreçats a la formació dels escolars que estimulin la pràctica del nostre esport
Reglament intern
Article 1. (OBJECTE)
Aquest Reglament de Règim Intern té per objecte regular l’organització i funcionament del Lleida Handbol Club (d’ara endavant el “Club”), dins el marc construït per la legislació esportiva vigent i amb subjecció plena al que estableix en el seu ideari i Estatuts.
Per això, qualsevol recomanació, norma, sanció o actuació emanada del Club, només té com a finalitat contribuir a l’adequada formació de la personalitat o valors humans de tots i cadascun dels integrants de la mateixa, a través de l’esport que han escollit.
Per dur a terme aquest pla, el Club ha creat una estructura organitzativa composta pel Director Esportiu, Coordinadors, Entrenadors i Delegats que, basant-se en l’objecte fonamental anteriorment exposat i recolzant-se en una sèrie de procediments d’actuació, tenen al seu càrrec les següents responsabilitats bàsiques:
- La formació tant tècnica, tàctica, com humana, de tots els components dels equips al seu càrrec.
- La gestió, seguiment i control d’equips i jugadors, en totes les categories i edats.
- La representació del Club davant la Federació Catalana d’Handbol
- Mantenir el prestigi esportiu del Club, en cada categoria i competició en què participi qualsevol equip al seu càrrec.
ARTICLE 2. (ÀMBIT D’APLICACIÓ)
Aquest Reglament és aplicable en els següents àmbits:
Personal:
2.1 Els esportistes inscrits al Club des de la formalització de la seva inscripció fins a la seva baixa.
2.2. A tot el personal tècnic del Club
2.3. A tot els pares / mares, tutors legals, dels jugadors des del moment de la inscripció del fill / a fins la seva baixa en el club, en aquells aspectes que els sigui aplicables.
2.4. Al personal auxiliar del Club.
2.5. A totes aquelles persones o entitats que per qualsevol motiu i temporalment formin part del Club.
Espacial
2.6. Les instal·lacions esportives pròpies del Lleida Handbol Club, ubicades al Pavelló municipal Onze de Setembre i al Pavelló municipal de Pardinyes
2.7. Qualsevol instal·lació esportiva, local, edifici o espai als que es desplacin els components del Club, bé sigui de manera esporàdica o habitual per realitzar les activitats esportives.
Norma general aplicable
2.8. Amb caràcter general, el Director Tècnic, Secretari Tècnic, Coordinadors, Entrenadors, Delegats i jugadors seran responsables directes de les accions possibles comeses pels seus familiars, amics, coneguts o qualsevol persona relacionada amb ells. L’incompliment per part de les persones enumerades anteriorment de qualsevol de les obligacions recollides en el present Reglament i especialment les relatives a:
- A) El respecte i compliment de les normes i reglament de la competició.
- B) La manca de dedicació i esforç necessari per al desenvolupament de l’activitat esportiva.
- C) El respecte de la imatge personal i del Club.
Faculta el Club per imposar a la persona directament responsable, les pertinents sancions, podent fins i tot, i en casos de reiteració o extrema gravetat, expulsar-lo de l’equip.
CAPÍTOL I. ÒRGANS DE GOVERN
ARTICLE 3. (ESTRUCTURA)
- 3.1 El Club, de conformitat amb el que estableix, comptarà amb els següents Òrgans de Govern:
- A) Col·legiats: Assemblea General i Junta directiva
- B) Unipersonals: President, Vicepresident, Tresorer, Secretari i Vocals.
- 3.2 El que disposa l’apartat anterior s’entén sense perjudici de l’existència i funcions d’altres òrgans del Club com a Director Esportiu, Secretari Tècnic i Coordinador, en l’àmbit de les seves competències.
ARTICLE 4. (PRINCIPIS D’ACTUACIÓ)
- 4.1 Els òrgans de govern vetllaran perquè les activitats del Club es desenvolupin d’acord amb el projecte d’aquest, per tal de fer possible l’efectiva realització dels fins previstos.
- 4.2 Els òrgans de govern del Club garantiran, en l’àmbit de la seva competència, l’exercici dels drets reconeguts als jugadors, entrenadors, delegats així com a pares i mares i han de vetllar pel compliment dels deures corresponents. Així mateix, afavoriran la participació efectiva de tots els membres del Club a la vida d’aquest, en la seva gestió i en la seva avaluació.
- 4.3 En el si de la Junta Directiva es podrà constituir un Comitè de Disciplina, a qui correspondrà, per delegació d’aquella, la resolució dels expedients invocats per la comissió de fets que puguin ser considerats greus o molt greus. Aquest Comitè estarà compost pel president del Club o persona en qui delegui, el Director Esportiu, el secretari tècnic, el coordinador i dos membres de la Junta Directiva.
CAPÍTOL II. ALTRES ÒRGANS UNIPERSONALS
ARTICLE 5 DEL DIRECTOR ESPORTIU I COORDINADORS
Són funcions pròpies del Director Esportiu, Secretari Tècnic i Coordinadors:
- 5.1) Ser elegit, o destituït, per acord de la Junta Directiva del Club i nomenat o cessat pel President.
- 5.2) Dirigir, coordinar i controlar totes les activitats de caràcter disciplinari d’acord amb les disposicions vigents, sense perjudici de les competències de la Junta Directiva.
- 5.3) Tenir com a objecte fonamental la gestió, seguiment i control d’equips i jugadors, en totes les categories i edats, vigilant l’adequat compliment de la formació integral de tots i cadascun dels jugadors del Club.
- 5.4) Poder exercir, simultàniament, qualsevol altra activitat relacionada amb el Club.
- 5.5) A principi de cada temporada treballar juntament amb els seus col·laboradors, els objectius esportius i comunicar-ho a la resta de components del quadre tècnic i directiu.
- 5.6) Executar els acords de la Junta Directiva en l’àmbit de la seva competència.
- 5.7) Estar sempre en disposició de resoldre qualsevol dubte, comentari, petició o reclamació dels entrenadors.
- 5.8) Tenir la facultat de poder passar als jugadors d’un equip a un altre, per motius tècnic-esportius, fins i tot d’una categoria a una altra sempre que no s’incompleixin els Reglaments de la Federació Catalana d’Handbol.
- 5.9) Tenir la facultat de cessar qualsevol entrenador al seu càrrec que no compleixi amb les seves responsabilitats, segons el que indica el present Reglament.
- 5.10) Tenir l’obligació de guardar les mateixes formes, respecte i maneres exigides a qualsevol altre component del Club en qualsevol situació.
CAPÍTOL III. ENTRENADORS
ARTICLE 6. CARÀCTER
- 6.1) Els entrenadors són aquells membres del Club que exerceixen la funció docent en l’àmbit esportiu, i l’exercici s’orientarà a la realització dels fins educatius i esportius establerts en l’ideari del Club.
- 6.2) Per la seva proximitat al jugador, constitueixen el nucli principal de la seva formació i gaudeixen de l’absoluta confiança tant del Director Esportiu i Coordinadors, com de la Junta Directiva.
- 6.3) La designació dels coordinadors i entrenadors és competència del director esportiu, i pot delegar l’elecció dels segons als propis coordinadors.
ARTICLE 7. DRETS DELS ENTRENADORS
- 7.1 A exercir les seves funcions dins del respecte per al caràcter propi del Club, en els equips de treball que se li destini.
- 7.2 A ser informats per qui correspongui dels assumptes que afecten al Club en general i a ells en particular.
- 7.3 A ser tractats amb correcció i respecte per la resta d’integrants del Club.
- 7.4 A utilitzar els mitjans materials i instal·lacions del Club per complir els fins del mateix i d’acord amb les normes que regulen el seu ús.
- 7.5 A presentar peticions, suggeriments i queixes d’ordre esportiu, davant els estaments pertinents del Club.
ARTICLE 8. DEURES DELS ENTRENADORS
- 8.1 Elaborar la planificació anual de les activitats al seu càrrec, desenvolupar-la i complir amb la programació establerta pel Club.
- 8.2 Participar, excepte causa justificada, en totes les activitats programades així com en aquelles a les que sigui degudament convocat.
- 8.3 Mantenir en l’aspecte personal i en el tècnic-esportiu una conducta digna i respectuosa amb el Caràcter Propi del Club en el desenvolupament de la seva funció, així com en la seva relació amb els diferents estaments i membres del Club, especialment amb els esportistes.
- 8.4 Exercir amb competència exactitud i puntualitat les tasques i activitats corresponents. (el primer en arribar i l’últim en marxar)
- 8.5 Atendre les consultes dels esportistes, estimular el seu esforç i afavorir la convivència i el desenvolupament de tots els valors assenyalats en el Caràcter Propi del Club.
- 8.6 Atendre les consultes dels pares dels esportistes en ordre a compartir la tasca educadora en l’àmbit de la seva competència.
- 8.7 Aplicar el règim disciplinari del Club, en el nivell de la seva competència.
- 8.8 Mantenir l’espai esportiu net i ordenat durant la seva presència en el mateix.
- 8.9 Responsabilitzar-se del material i els elements necessaris per al desenvolupament d’entrenaments i partits (pilotes, cons, petos, etc.)
- 8.10 Respectar i complir els acords presos per la Junta Directiva.
- 8.11 Portar sempre l’equipament esportiu adequat a l’activitat de què es tracti, complint en tot moment les especificacions que per al mateix es detallin.
- 8.12 Redactar les cròniques de cada partit o activitat duta a terme durant la temporada, exigida pel Director Tècnic, així com facilitar-la al secretari del Club.
CAPÍTOL IV. JUGADORS I EQUIPS
ARTICLE 9 DRETS
- 9.1 El jugador té dret a rebre una formació que asseguri el ple desenvolupament de la personalitat.
- 9.2 Tots els esportistes tenen dret a les mateixes oportunitats d’accés als diferents nivells esportius. No hi haurà més limitacions que les derivades del seu aprofitament o de les seves aptituds per a l’esport.
Per assegurar aquest dret, el Lleida Handbol Club es compromet a facilitar:
a) Un entrenador per equip
b) Instal·lacions esportives adequades
c) Equipament esportiu
d) Un horari d’entrenament
e) La participació de tots els equips en Competicions Oficials
f) L’ensenyament de la disciplina esportiva escollida
g) La deguda educació esportiva que contribueixi a completar la formació integral de l’esportista.
- 9.3 Tots els jugadors tenen dret que es respecti la seva integritat física, moral i la seva dignitat personal, no podent ser objecte de maltractaments físics i/o morals.
- 9.4 Els esportistes tenen dret a participar en el funcionament del Club, a través de la designació de capitans de cada un dels equips.
- 9.5 El Capità d’Equip
Designacions
- Cada equip, a proposta del seu entrenador i mitjançant votació de tots els jugadors, designaran un capità per a cada temporada.
- En determinades situacions es podrà treure la capitania al jugador que l’exerceixi, si no compleix les seves funcions adequadament. Decisió que anirà
pressa per part de l’entrenador del conjunt en coneixement i d’acord amb la direcció esportiva de l’entitat.
Funcions
- El capità és l’enllaç entre l’entrenador i els jugadors i, per tant, el portaveu d’aquests.
- En determinades circumstàncies, i per causes de força major, haurà de realitzar funcions assignades a l’entrenador (dirigir l’escalfament, part de l’entrenament, canvis en els partits, etc…)
- Ha de preocupar-se de mantenir puntualment informats a tots els seus companys sobre horaris de partits, convocatòries, desplaçaments, etc.
- Ha de donar exemple de comportament, dedicació, esforç i motivació, tant en els entrenaments com en els partits, així com en qualsevol circumstància i lloc en què es trobi l’equip.
ARTICLE 10. DEURES
- 10.1) Respectar l’ideari del Club
10.2) Respectar les decisions adoptades pels estaments pertinents del Club. 10.3) Assistir als entrenaments prèviament establerts, esforçant-se i obligant-se a
aprendre i millorar en tots els aspectes. - 10.4) Els jugadors hauran d’estar completament equipats i preparats per començar l’entrenament amb rigorosa puntualitat.
- 10.5) Assistir a tots els partits als que siguin convocats i amb l’antelació determinada per l’entrenador, amb l’equipament esportiu que li sigui facilitada pel Club. Sent l’equipament esportiu el principal element identificador, els jugadors estan obligats a portar-lo, complint les especificacions que per al mateix es detallen.
- 10.6) Justificar les absències als entrenaments i partits en aquells casos en què no pugui anar, havent de comunicar al seu entrenador amb la deguda antelació (un mínim de vint hores a la celebració de l’entrenament o partit), llevat de causes de força major.
* Es consideren motius justificats:
∞ Malaltia
∞ Motius familiars
∞ Motius docents
∞ Aquells altres que s’estableixin.
De tota manera l’entrenador valorarà l’esforç complementari del jugador en l’assistència a tots els entrenaments, pot ser determinant per convocatòries i titularitat en els partits.
* No es consideren motius justificats:
∞ Els no inclosos en els anteriors
∞ Pràctiques en altres activitats
∞ La reiteració en les faltes
- 10.7) Arribar puntualment a l’hora indicada tant als entrenaments com als partits als que siguin convocats.
- 10.8) Tenir cura del material esportiu del Club i les seves instal·lacions fent un ús adequat i correcte dels mateixos. El jugador es farà responsable de les pèrdues de l’equipament i/o trencaments per mal ús del mateix havent de reposar la mateixa amb la major celeritat possible.
- 10.9) Si s’escau, tornar en perfectes condicions l’equipament que li sigui facilitat pel Club a la finalització de cada temporada.
- 10.10) Comportar-se amb correcció i respecte durant els entrenaments, partits, amb altres jugadors, companys, àrbitres, entrenadors i qualsevol altra persona relacionada. (El jugador ha de mantenir una actitud respectuosa a la grada davant el seu propi equip, el rival i, especialment, els àrbitres. Cal recordar que poden ser sancionats també per la seva actitud a la grada).
- 10.11) Aquest correcte comportament i respecte és exigible en tot moment que tingui una vinculació amb l’activitat programada per part del Club i de la qual el hi forma part, de manera directa o indirecta. És a dir, el correcte comportament, respecte i compliment d’aquest reglament també serà aplicable en el decurs dels desplaçaments, estades en camp propi i contrari, etc. Fins i tot, serà motiu d’estudi i possible sanció la realització d’actes incorrectes o punibles fora de l’activitat programada pel Lleida Handbol Club, però realitzades amb la seva equipació
- 10.12) Comprometre’s al desenvolupament de l’activitat esportiva durant tota la temporada, sense perjudicar els interessos esportius del Club
CAPÍTOL V. PARES I MARES. DELEGATS
ARTICLE 11. DELS PARES I MARES
- 11.1 La inscripció d’un jugador al Club suposa el coneixement i l’acceptació per part dels pares de l’ideari i altra normativa, així com procurar que els seus fills les respectin.
- 11.2 Els pares tenen dret a ser informats de la marxa esportiva i del comportament dels seus fills.
- 11.3 Els drets i obligacions dels pares recollits en el present Reglament, s’entendran referits, en el cas d’absència d’aquests, al tutor o representant legal de l’alumne o jugador.
- 11.4 Al principi de cada temporada, facilitaran les dades identificatives, administratives i autoritzacions pertinents que el Club els demani.
- 11.5 Es responsabilitzaran de que la documentació demanada pel Club sigui vigent i de lliurar-la en els terminis estipulats.
- 11.6 Es comprometen a efectuar els pagaments acordats i requerits pel Club en la forma i terminis establerts. Sent en l’actualitat la quota anual i la quota de soci. La devolució de qualsevol d’aquests pagaments suposen la retirada de la fitxa, per part de la Junta Directiva, fins al seu pagament (Llevat de casos prèviament acordats).
- 11.7 S’hauran de reunir al principi de cada temporada i entre ells elegiran un delegat de l’equip en què participi el seu fill / a, que assistirà a les reunions a les que sigui convocat, com a vincle entre els pares i la Junta Directiva. Com a funció afegida, el delegat col·laborarà amb l’entrenador de l’equip en els partits.
- 11.8 Procuraran en la mesura de les seves possibilitats, acompanyar l’equip i col·laborar en el desplaçament dels jugadors als camps aliens.
ARTICLE 12. PARES I MARES DELEGATS
- 12.1 Al començament de cada temporada esportiva, obligatòriament es triarà un pare / mare delegat d’entre tots els pares / mares de jugadors de l’equip, que comptarà amb fitxa federativa.
- 12.2 Correspon als pares / mares delegats exercir les següents funcions:
- a) Aconseguir l’adequat clima de col·laboració entre els pares i l’entrenador de l’equip.
- b) Actuarà com Delegat de Camp, si és necessari, quan l’equip jugui com a local.
- c) Col·laborarà amb l’entrenador en la bona marxa de l’equip, tenint cura de l’estat del material del Club i les seves instal·lacions.
- d) Transmetrà als Coordinadors els suggeriments, queixes i observacions de tota mena que els pares vulguin fer arribar al Secretari Tècnic perquè aquest adopti, si s’escau, les mesures oportunes.
- e) Exercitarà les funcions que li atorga el Reglament de la Federació Catalana d’Handbol.
ARTICLE 13. DEFINICIÓ
- 13.1 La present normativa serà d’aplicació a tots els jugadors del Club.
- 13.2 Els membres de la Junta directiva en general, el Director Esportiu, Coordinadors i Entrenadors en particular, posaran especial cura en la prevenció de les actuacions disciplinàries presents en aquesta normativa, mitjançant el contacte i col·laboració constant.
- 13.3 Sens perjudici d’accions posteriors, els entrenadors podran adoptar les mesures que considerin pertinents per mantenir l’ordre dins l’equip, comunicant posteriorment al Coordinador corresponent i / o al director esportiu.
ARTICLE 14. INFRACCIONS
- 14.1 Classificació:
Les faltes podran ser:
– Lleus
– Greus
– Molt greus
- 14.2 Són faltes lleus:
a) Les faltes injustificades de puntualitat
b) Les faltes injustificades, no reiterades d’assistència a entrenaments i partits.
c) La no comunicació al seu entrenador de qualsevol anomalia o falta d’assistència a entrenaments i partits amb la suficient antelació quan allò sigui possible.
d) L’actitud passiva en entrenaments i partits.
e) La manca de respecte als seus companys o entrenador que es portin a terme en entrenaments, partits i desplaçaments o amb altres jugadors, àrbitres, etc.
f) Els actes d’indisciplina
- 14.3 Són faltes greus:
a) Les faltes injustificades reiterades d’assistència a entrenaments i partits.
b) La reiterada i contínua falta de respecte amb companys o entrenador, així com qualsevol comportament incorrecte i mancat de respecte de caràcter greu que es portin a terme en entrenaments, partits i desplaçaments o amb altres jugadors, àrbitres, etc.
c) Els actes injustificats que alterin greument el normal desenvolupament de les activitats del Club.
- 14.4 Són faltes molt greus:
a) Els actes d’indisciplina, injúria o ofensa greu als membres del Club i altres en deteriorament de la imatge del Club.
b) L’agressió física greu a membres del Club o d’altres clubs, així com als àrbitres, espectadors, etc.
c) La comissió de tres faltes greus durant una mateixa temporada esportiva.
ARTICLE 15. SANCIONS
Per la comissió de les faltes enumerades s’imposaran les següents sancions:
15.1 Per faltes lleus es podrà imposar alguna de les sancions atenent les circumstàncies de cada cas:
a) Amonestació privada
b) Amonestació que serà comunicada als pares.
c) Suspensió de la pràctica esportiva per un temps no superior a una setmana.
- 15.2 Faltes greus:
a) Advertència, en el cas de contínues faltes injustificades d’assistència, les quals seran informades als pares, mares o tutors legals.
b) Canvi d’equip del jugador, si és possible.
c) Suspensió del dret de pràctica esportiva per un període de temps no superior a 30 dies. - 15.3 Per faltes molt greus:
a) Pèrdua del dret a la pràctica esportiva per un període entre 30 dies i una temporada esportiva. La Junta Directiva podrà acordar la readmissió del jugador prèvia petició i comprovació d’un canvi positiu d’actitud.
ARTICLE 16. COMPETÈNCIA PER A LA IMPOSICIÓ DE SANCIONS
- 16.1 El director esportiu juntament amb els seus col·laboradors, per delegació de la Junta Directiva, serà l’encarregat d’establir les sancions per les faltes classificades anteriorment, donant compte al President de la Junta Directiva i aquest al seu torn al Comitè de Disciplina.
- 16.2 El Comitè de Disciplina està integrat pels següents membres:
∞ El president del Club o persona en qui delegui
∞ Dos membres de la Junta Directiva
∞ El director tècnic-coordinador
ARTICLE 18. PROCEDIMENT SANCIONADOR
DISPOSICIONS FINALS PRIMERA. ENTRADA EN VIGOR
Aquest Reglament de Règim Intern entrarà en vigor a partir de la data de la seva aprovació a l’Assemblea General.
SEGONA. MODIFICACIÓ
Les modificacions d’aquest Reglament s’aprovaran per Assemblea General a proposta de la Junta Directiva.
Fes-te soci, guanya amb nosaltres
La millor manera de fer-nos costat, a títol individual, és fer-te soci. La nostra massa social ens dóna força, posicionament, pluralitat i ens ajuda a construir un club que també serà el teu.
A més dels drets que atorga vers el club, ser soci també comporta avantatges respecte els serveis i productes dels nostres col·laboradors.
Per formalitzar la inscripció omple el formulari que tenim penjat a través de google drive
Tarifes
- Individual 35 €
- Familiar 65 €
- Empresa 150 €
Gràcies als nostres col·laboradors
A la nostra entitat comptem amb gent amb molta empenta i ganes de tirar endavant el nostre projecte esportiu. Però malgrat tot aquest esforç, voluntat de treball, compromís… no ens seria possible aconseguir els nostres objectius sense el suport extern de les empreses que ens donen un cop de ma, que aposten per l’esport base, per la formació en valors, pel futur d’aquests joves. Gràcies, ens ajudeu a crèixer, a fer-nos grans. Amb vosaltres arribarem més lluny.