Desena posició i salvació per al nostre sènior de la Divisió d’Honor Plata

18/04/2023

El nostre equip femení de la Divisió d’Honor Plata, dirigit per Iban Raigal i Xavier Zaldo, va superar amb èxit la seva primera participació en aquesta categoria estatal complint amb el seu principal objectiu, salvar la categoria, superant d’aquesta manera totes les dificultats, que no han estat poques, d’entrada la manca de patrocinis externs, llevat de Punto Estrella i Dissalud,  a més dels institucionals Ajuntament de Lleida i Diputació.

Malgrat la derrota del passat dissabte a la pista del Llevant Marni per 31-26, les jugadores del Lleida Handbol Club tanquenla seva primera temporada a la Divisió d’Honor Plata amb el seu principal objectiu complert: salvar la categoria. ENHORABONA

Ara toca seguir treballant de valent; per endavant queda molt treball per fer i nous reptes per afrontar;  però la principal aposta per aquesta temporada s’ha superat amb èxit, desena posició, empatades a punts amb el Gavà, amb 9 victòries i 17 derrotes en 26 jornades disputades per sumar un total de 18 punts.

Ha sigut una temporada de patir molt, de superar moltes dificultats, amb el llast de les lesions sempre present, jugant contra equips amb plantilles molt superiors, a nivell individual, a la nostra, amb un dels pressupostos més baixos i dificultats econòmiques per afrontar la competició… Però també ha sigut una temporada on hem comptat amb un equip que ha sapigut superar-se a si mateix, que ha fet de les seves debilitats fortaleses, que ha sabut ressorgir i capgirar les adversitats i assumir, per corregir i millorar, els seus propis errors; una plantilla que, de mica en mica, s’ha transformat en un bloc compacte i sense fissures, conscients de la importància estratègica de l’aportació de totes i cadascuna de les jugadores. Un equip que ha tingut la sort de comptar amb uns entrenadors, Iban i Xavi,  esforçats com ningú, patidors de mena, que han sabut redreçar les situacions complicades per posar l’equip en el camí de la victòria. Un equip que ha comptat amb una afició, tant en els moments bons com en els dolents, sempre l’ha donat suport esdevenint clau per mantenir la categoria. Menció especial per al nostre “recien nascut” Infern Bordeus i per a tots i totes els seus diables i diablesses.

Quan vam començar l’aventura, la del sènior femení i la de tots els nostres equips, com a tot club que “comença” una nova aventura el futur podia semblar incert; però tots i totes els que formen part d’aquesta nova entitat, nascuda per gaudir i fomentar l’handbol, eren saberdor de que un avió per enlairar-se necessita el vent en contra i així ha estat com hem aixecat el vol amb èxit i la voluntat de recòrrer molts quilòmetres. No hem apartat mai els ulls del nostre objectiu, i així hem pogut superar tots els obstacles que han sorgit pel camí.

Encara resta temporada i molt per jugar per als nostres equips, tant masculins com femenins, però des d’aquesta mateix moment felicitar a tots i totes pel vostre esforç i agrair el vostre compromís amb aquest projecte. No importa on finalitzi cadascú dels nostres equips la temporada 2022-2023, des de ja hem demostrat que SOM UN CLUB DE PRIMERA

Darreres Notícies