El binomi handbol i maternitat d’algunes de les nostres jugadores notícia a la premsa

15/03/2023

De vegades, a la nostra societat, que no ho posa gens fàcil, conciliar la maternitat amb altres activitats és força complicat. No obstant això, i malgrat les dificultats, al Lleida Handbol Club som un exemple del contrari i comptem amb quatre “supermamis” que compaginen la seva maternitat amb les seves carreres professionals i la pràctica esportiva a gran nivell.

Al món de l’esport  hi ha moltes heroïnes, amb grans històries de superació, compromís, esforç… al Lleida Handbol Club, entre altres, tenim a quatre “super jugadores”, que amb molt esforç i segur que amb una mica de “màgia”, si no es difícil d’entendre, som capaces de compaginar la cura i formació de la seva canalla amb els seus treballs professionals i la pràctica esportiva a l’elit -malauradament no són professional de l’esport, ja que som un club modest amb un recursos econòmics força limitats (empreses, teniu un bona oportunitat per donar-nos suport) i totes les nostres jugadores i jugadors són amateurs.

Per això, aquesta setmana el Diari Segre ha dedicat una pàgina sencera a les nostres jugadores Montse Escala, Emma Precup, Eli Martínez i Carmen Martínez. Un fantàstic reportatge de Xavi Madrona -moltes gràcies, Xavi i Segre per aquest fenomenal article  i donar visibilitat a l’esforç i compromís de les nostres jugadores, que són un petit exemple de moltes i moltes jugadores en similars circumstàncies i que també es mereixen l’homenatge i reconeixement de tothom-

Montse Escala, Eli Martínez, Emma Precup, Carmen Martínez, les nostres “supermamis”

Montse, Emma, Eli, Carmen moltes gràcies pel vostre compromís, esforç, aportació al club i ànims per continuar una miqueta més vinculades amb la pràctica esportiva (bé la vostra implicació d’una manera o altra segur que segueix, com a mínim amb la vostra canalla que ja juga amb nosaltres); us necessitem.

Des d’aquest espai. el nostre reconeixement a vosaltres i a totes les jugadores en similars situacions. Avui són elles les protagonistes, però tranquil tothom, com a club valorem, i molt, l’esforç de tothom a l’hora de venir a entrenar, jugar, desplaçament; és clar que darrera de cada jugador, generalment, hi ha una situació d’esforç i compromís; per això, al Lleida Handbol Club som els impulsors de l’esport amb valors

Supermamis, jugadors i jugadores del Lleida Handbol Club, gràcies per tot, gràcies per tant. Sou molt grans

Darreres Notícies