Neix el Lleida Handbol Club, un projecte de futur i referent de l’handbol lleidatà

01/08/2022

El nou club s’ha constituït fruit de la unió d’esforços entre el Club Handbol Lleida Pardinyes i l’Associació Lleidatana d’Handbol.

Un dels fets més significatius en els darrers any i que afecten a l’handbol de Lleida s’acaba de produir després de la constitució del Lleida Handbol Club, entitat que neix després de la col·laboració entre el Club Handbol Lleida Pardinyes i de l’Associació Lleidatana d’Handbol que va començar a l’inici de la temporada 2021/2022 on ambdues entitats van donar les primeres passes de manera conjunta.

La col·laboració entre amdbues entitats va centrar-se inicialment en els equips sèniors femenins dels dos clubs per veure si l’entesa entre CH Lleida Pardinyes i Associació Lleidatana podia fer que l’esmentada col·laboració pogués esdevenir en un projecte molt més important i dita entesa ha resultat ser total i molt positiva. Això ha provocat que els responsables de les dues entitats hagin donat un pas endavant i hagin decidit constituir el Lleida Handbol Club amb l’intenció d’unificar i gestionar l’handbol a la ciutat de Lleida.

La nova entitat estarà presidida per la Divina Farreny, llicenciada en ciències de l’activitat física i l’esport la qual, entre d’altres, ha estat gerent de Catsalut de les Regions Sanitàries de Lleida i d’Alt Pirineu i Aran, i actuaran com a sots presidents en José Miguel Zubieta i en Francesc Berenguer, actuals presidents del CH Lleida Pardinyes i de l’Associació Lleidatana d’Handbol, respectivament.

Dins del nou club s’ha establert un organigrama que tindrà al Txema del Rosal, al Miroslav Vujasinovic i al Xavi Mena com a màxims responsables de l’àrea esportiva que estarà perfectament definida en diverses àrees de rendiment i tecnificació, donant-li una major importància i pes a la promoció de l’handbol en les escoles, i al Guillem Puertas en l’àrea econòmica i de gestió.

Així doncs neix un club que espera ser un dels referents de l’handbol català i estatal amb una forta aposta per l’handbol de base.

Darreres Notícies