El Lleida HC un dels protagonistes del calendari la força dels esports

16/02/2023

D’acord amb la nostra filosofia “Esport amb Valors” i la nostra voluntat der fer de l’esport una activitat transversal i inclusiva vam participar com a club a la proposta impulsada per la Diputació de Lleida per donar per donar visibilitat a l’esport inclusiu, femení i de base de les Terres de Ponent.
 
Un projecte, que compta amb la col·laboració del fotògraf Jordi Bonet, encarregat de realitzar tot un seguit de fotografies, amb dotze entitats esportives de Lleida, que han estat la base d’aquesta calendari.
 
El passat mes de desembre es van exposar a la Diputació de Lleida aquestes fotografies. En el decurs de la presentació el president de la Diputació de Lleida, el senyor Joan Talarn va manifestar que aquestes fotografies reflecteixen els valors de l’esport que des del primer moment hem volgut impulsar des de la diputació de Lleida. L’esport de base és educar en valors, l’esport femení ajuda a trencar la concepció patriarcal del nostre entorn i fomentar l’esport inclusiu és ajudar a mostrar la societat sencera que som”.
 
De la seva banda, Mariona Gil, productora del projecte, va assenayalar que “des del primer moment, vam voler fer quelcom diferent que les tradicionals fotografies en entrenaments”. Volien posar en valor els esportistes i, a la vegada, també aquells elements paisatgístics de l’entorn proper de cada club. Per la seva banda, el dissenyador del calendari, Quim Díaz, va explicar que “els colors del calendari estan pensats per enfortir aquests valors de l’esport de base, femení i inclusiu”.
 

El calendari conté dues fotografies de dos clubs per mes i un breu resum de cada entitat. Se n’han imprès 3.000 còpies que s’han repartit entre el personal de la Diputació, ajuntaments, consells comarcals i les entitats esportives que l’han fet possible. Els clubs participants han estat: Club Esportiu Claror, de la Seu d’Urgell; Club de Hoquei Patins de Vila-sana; Club Patí de Bellcaire; Club Atlètic Escatxics, d’Agramunt; Club Bàsquet de Pardinyes; Lleida Handbol Club; ACUDAM, de Mollerussa; Associació Esportiva Pallars, de Sort; Club Esportiu INEF de Lleida; Club Esportiu l’Estel, de Balaguer; Club Gimnàstic Lleida i el Club d’Esquí la Coma.

Molt agraïts per haver format part d’aquesta fantàstica iniciativa, que, en bona mida, forma part de l’ADN del club

 

Darreres Notícies