El sènior masculí comença a Pardinyes la serva lluita pel títol de Primera Catalana

15/03/2024

Els jugadors entrenats per Chechu Velasco comencen aquest cap de setmana la lluita pel títol de Primera Catalana i una plaça d’ascens a la nova Lliga Catalana Or 

Després d’una merescuda setmana de descans, amb la satisfacció de la feina ben feta després d’assegurar-se una plaça, com a mínim, a la nova Lliga Catalana Plata i poder optar a l’ascens a la categoria Or i el títol de campió de Primera Catalana (dos objectius complicats per la diferència de punts amb la qual arriben respecte a altres rivals en aquesta fase), els jugadors bordeus tornen a la competició per rebre la visita de l’Handbol Egara en el primer partit d’aquesta nova fase.

Sens dubte, un rival força complicat, ja que és un dels clars candidats al títol de Primera i entra en aquesta nova fase de la competició amb més punts que els lleidatans. Sigui com sigui, el nostre equip sènior arriba a aquesta nova etapa de la competició amb molta il·lusió i amb tot per guanyar i res a perdre, perquè l’objectiu de la temporada ja s’ha assolit.

A partir de les 19.30 hores, us hi esperem al Municipal de Pardinyes per animar com mai als nostres jugadors i fer d’aquest emblemàtic pavelló un veritable infern bordeus.

Visita al camp del Kukullaga Etxebarri del nostre sènior femení de la DH Plata

D’altra banda, les jugadores del nostre equip sènior femení, que el passat cap de setmana van signar un gran partit a l’Onze de Setembre contra el Beti Onak, amb una contundent victòria, volem continuar amb la seva bona ratxa de joc i resultats en aquesta segona volta de la competició tractant de sumar els punts en joc en la seva visita al camp del Kukullaga Etxebarri. El partit es disputarà aquest diumenge 17 de març a partir de les 12.30 hores.

Darreres Notícies