El nostre sènior femení de la Divisió d’Honor Plata comença avui la pretemporada

16/08/2023

Les jugadores dirigides per Iban Raigal, auxiliat per Xavier Zaldo, comencen avui la seva preparació per a la temporada 2023-24, que es perllongarà durant les properes 5 setmanes. El primer entrenament de les jugadores bordeus es durà a terme aquesta tarda a les 20.00 al pavelló de l’INEFC.

 

El primer equip femení del Lleida Handbol Club inicia avui dimecres la pretemporada 2023/2024 on les lleidatanes participaran a la Divisió d’Honor Plata Femenina dins del grup B. Després de la renovació dels tècnics de l’equip, Iban Raigal i Javi Zaldo, i de la majoria de les jugadores que ja formaven part de l’equip la passada campanya, les lleidatanes inicien amb il·lusió una temporada que ha de servir per a que l’equip s’afianci en la categoria.

Incorporacions temporada 2023-24

Les incorporacions de les de bordeus són la Sofia Feliu, primera línea procedent de l’Handbol Gavà, equip de la Divisió d’Honor Plata, i la jugadora argentina Cati Casasola, també primera línia i procedent del Velez Sarsfield de la Divisió d’Honor argentina, que faran que l’atac lleidatà augmenti el seu nivell.

De la temporada passada han renovat les porteres Marta Villoslada i Geo Milea, i les jugadores de camp Montse Escala, que també exercirà les funcions de primera capitana, Esther Pérez, Marina Graell, Aiora Orexa, Henar Martínez, Merli Baró, Minerva Soto, Jenny Nana, Alicia González-Masero i Jone Hijosa.

D’altra banda, participaran també a la pretemporada les jugadores del filial Paula Hernàndez i Sara el Yousfi que miraran de convèncer als tècnics de cara a la seva incorporació definitiva a la plantilla i també la jugadora de l’equip juvenil Àngela Martínez.

Calendari pretemporada 2023-34

L’equip que s’exercitarà a les instal·lacions de l’Inefc i del pavelló Onze de Setembre, té tancats sis partits amistosos per a les properes setmanes amb el següent calendari:

  • Divendres 18/08 a les 18:00 hores a Guissona, davant l’equip de la Liga Iberdrola el KH- 7 BM Granollers.
  • Diumenge 27/08 a les 12:00 hores a Gavà, davant l’Handbol Gavà de la DH Plata.
  • Divendres 01/09 a les 21:30 hores al Pavelló Onze de Setembre, davant l’OAR Gràcia Sabadell de la DH Plata.
  • Dissabte 02/09 al Pavelló Onze de Setembre, davant l’Handbol Sant Joan Despí, de la DH Plata.
  • Diumenge 10/09 al Pavelló Onze de Setembre, un triangular davant l’Handbol Amposta, de la Lliga Catalana, i el BM La Jota de Saragossa de la DH Plata i que serà l’únic partit de la pretemporada que enfrontarà a les de la Terra Ferma amb un equip del mateix grup on competiran aquest any a la lliga.

El primer entrenament tindrà lloc aquest vespre a les 20:00 hores al Pavelló de l’Infec de Lleida.

 

Darreres Notícies