Enhorabona, una temporada més a Plata

20/03/2023

Després de “patir” molt per molt (una plantilla força ajustada respecte a la resta d’equips de la categoria i que naixia de la fusió de dues plantilles diferents, la novetat i dificultat de jugar en una nova categoria per moltes jugadores, la manca de suports econòmics externs, les lesions, la successió de derrotes durant moltes jornades…) Després de lluitar tant per tant, el nostre equip de la Divisió d’Honor Plata va aconseguir matemàticament la seva permanència a la categoria al vèncer amb claredat  al CB Benidorm, un rival directe en la seva lluita per jugar a la categoria plata de l’handbol femení estatal. 

Un triomf per 28 a 23 que va desfermar l’alegria del conjunt de jugadores, cos tècnic i afició. Sincerament enhorabona a tothom. Així com mai personalitzem la derrota en cap persona, tampoc ho farem per la felicitació, ja que és el fruït del treball col·lectiu i de superar, moltes, moltes dificultats.

EQUIP SOU MOLTS GRANS. 

Agrair a l’afició el seu suport incondicional durant tota la temporada, encara resten tres jornades de Lliga, per donar oxigen a l’equip en els moments més complicats. En aquest sentit, menció especial per a la creació de l’INFERN BORDEUS,  una fantàstica iniciativa per animar als nostres equips impulsada, d’una manera absolutament fantàstica, per diferents jugadores i jugadors de la base del club

 

PUNT ESTRELLA I DISSALUD

Una menció especial per a Punt Estrella i Dissalud (a més de les col·laboracions institucionals Paeria, Diputació de Lleida i Generalitat) per apostar per nosaltres i donar-nos el seu suport econòmic. Sens dubte, un exemple a seguir. 

 

 

Darreres Notícies