Els equips del Lleida Handbol Club

Equips de competició del club i categoria a nivell federat

SÈNIOR FEMENÍ A

Divisió d’Honor Plata

SÈNIOR MASCULÍ

Primera Catalana

SÈNIOR FEMENÍ B

Primera Catalana

JUVENIL FEMENÍ

Primera Catalana

JUVENIL MASCULÍ

Primera Catalana

CADET FEMENÍ A

Lliga Catalana

CADET FEMENÍ B

Primera Catalana

CADET MASCULÍ

Primera Catalana

INFANTIL FEMENÍ

Primera Catalana

INFANTIL MASCULÍ

Segona Catalana

Equips del club i categoria a nivell escolar

ALEVÍ A

Lliga Escolar del Segrià

ALEVÍ B

Lliga Escolar del Segrià

BENJAMÍ A

Lliga Escolar del Segrià

BENJAMÍ B

Lliga Escolar del Segrià

PREBENJAMÍ

Lliga Escolar del Segrià

Vols jugar?

Al Lleida Handbol Club  us volem ajudar a créixer, a formar-vos com a persones i esportistes. Treballarem els aspectes físics i tècnics, però sobretot ho farem sobre qüestions tant importants per a la vida i l’esport com són els valors, el compromís, el respecte, la companyonia, l’esportivitat, el treball… Sense conèixer i aplicar aquests principis difícilment es pot aconseguir rés i nosaltres volem que hi arribis molt i molt lluny, a la vida i a l’esport.

Al Lleida Handbol Club no busquem cracks, no ens marquem com a objectiu guanyar totes les competicions, el jugador més tècnic o més fort no és el que més juga. No pensis per això que no som competitius o no volem guanyar, ens al contrari.

És clar que ens agradaria jugar a l’ASOBAL o  que els millors equips europeus volguessin comptar amb els nostres jugadors…, però avui per avui això és poc més que una utopia. Lo que si és una realitat és que tenim uns equips on podràs jugar a l’handbol, per fer-ho busquem gent il·lusionada, amb capacitat de treball de manera individual i amb el grup, fidel amb el compromís que en cada moment estableixi amb el club, el seu equip, el seu entrenador… A partir d’aquí nosaltres treballarem al teu costat per ajudar-te arribar a on tu realment vulguis i pugis.

Estimem l’esport, som gent d’handbol! I tu?

Quotes

Si vols més informació sobre el funcionament del club, entrenaments, partits, etc… pots contactar amb nosaltres mitjançant la següent adreça electrònica i un responsable esportiu del club es posarà en contacte amb vosaltres.

Si us plau, al correu poseu la data de naixement del jugador interessat en jugar amb nosaltres.

No ho dubteu, al Lleida Handbol Club tenim un joc per a tothom.

La quota per la temporada 2023-24 dels equips juvenil, cadet i infantils serà de (575 €) inclou tot els aspectes vinculats amb la competició: Alta federativa i assegurança esportiva, formació, equipació, desplaçaments (tots els nostres equips es desplacen als partit en bus)  l’alta de soci d’un familiar, en el cas dels menors d’edat. A més, inclou un alta de soci per família.

Es realitzarà un primer pagament de 125 € en concepte d’inscripció i de pagaments mensuals de setembre a juny de 47,5 €

Contacta amb nosaltres

Gràcies als nostres col·laboradors

A la nostra entitat comptem amb gent amb molta empenta i ganes de tirar endavant el nostre projecte esportiu. Però malgrat tot aquest esforç, voluntat de treball, compromís… no ens seria possible aconseguir els nostres objectius sense el suport extern de les empreses que ens donen un cop de ma, que aposten per l’esport base, per la formació en valors, pel futur d’aquests joves. Gràcies, ens ajudeu a crèixer, a fer-nos grans. Amb vosaltres arribarem més lluny.

· Veure Proposta de Patrocini