Intens cap de setmana d’handbol amb la majoria dels equips jugant fora de casa

10/11/2022

Tres equips centren l’activitat competitiva del cap de setmana a casa, en aquesta ocasió centrada al Pavelló Onze de Setembre durant la tarda del dissabte, començant pel partit que disputaran les nostres juvenils de Primera Catalana contra l’Handbol Igualada a partir de les 16.00 hores. Una mica més tard, el nostre sènior femení de Primera Catalana rebrà, a partir de les 17.30 hores, al Sant Pedor. Finalitzarà aquesta intensa tarda d’handbol, on la vostra presència a les grades serà un suport fonamental per als nostres jugadors i jugadores, amb el sènior masculí, que ve d’obtenir un brillant empat a la pista del segon classificat, i que s’enfrontarà, a partir de les 19.00, al CH Sant Esteve de Palautordera.

Les nostres jugadores sènior de la Divisió d’Honor Plata, tractaran de treure un resultat positiu, després de l’amarga derrota del passat cap de setmana contra l’Amposta, a la difícil pista de l’OAR Gràcia de Sabadell, un dels equips més complicats de la categoria. Serà a partir de les 19.00 hores d’aquest dissabte.

Pel que fa als nostres equips de base, tant els masculins com els femenins, aquest cap de setmana toca viatjar fora de Lleida per disputar els seus respectius partits. 

Bona sort i força esportivitat a tots els nostres equips. 

Visca l’handbol

Darreres Notícies