La Copa Valors tot un èxit d’organització i participació

31/01/2023

El pavelló municipal de Pardinyes va acollir el passat dissabte 28 de gener una nova edició de la Copa Valors d’Handbol adreçada a la promoció i potenciació d’aquest esport des d’una visió ètica i esportiva.

En el decurs d’aquesta primera jornada de la Copa Valors, vam comptar amb la participació de més de 100 esportistes que van participar a les categories benjamí i aleví. Sens dubte una gran festa de l’esport amb valors on el conjunt de la canalla que va participar va gaudir d’allò més d’aquesta jornada d’esport, de companyonia, de respecte i aprenentatge.

En aquesta ocasión vam comptar amb la participació d’esportites de Lleida Handbol Club, Alcarràs, Pinyana-Balàfia, CEACA Tàrrega i l’ACLE Guissona.

La propera trobada de la Copa Valors tindrà lloc el dia 25 de febrer a Tàrrega. 

Felicitar al conjunt dels participants pel seu gran comportament i regalar-nos tants i tants somriures. Una menció i agraïment força especial per a les monitores i monitors d’aquests equips, als tutors de joc i a tots els jugadors i jugadores del club que vau ajudar en l’organització i correcte desenvolupament d’aquesta fantàstica jornada esportiva

Copa Valors, una iniciativa neix amb l’objectiu de potenciar l’handbol de base a Ponent i fomentar els valors de l’esport als infants

 

Darreres Notícies