La secretària general de l’Esport de la Generalitat valora molt positivament el nostre projecte esportiu i fomartiu

17/11/2022

El passat dilluns, van rebre la visita de la secretària general de l’Esport, la senyora Anna Caula, acompanyada de Lourdes Ravetllat,  la seva representat a Lleida, durant l’entrenament dels nostres equips cadets femenins celebrats al pavelló Agnès Gregori de Lleida. 

En el decurs de la seva visita, Txema del Rosal, director general de Lleida Handbol Club, va explicar a Anna Caula el nostre projecte esportiu i formatiu basat a la filosofia esport amb valors, que va valorar molt positivament, així com la nostra implicació i compromís amb el projecte Meraki.

La secretària general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya ens va felicitar per la creació de Lleida Handbol Club, fruit de la fusió de l’Handbol Lleida Pardinyes i l’Associació Lleidatana d’Handbol; destacant que és un exemple a seguir per la positivitat de la suma d’esforços en benefici d’un objectiu comú: la projecció i potenciació de l’handbol al conjunt de Lleida a través d’un projecte esportiu i formatiu sòlid, de qualitat i amb visió de futur.

El nostre agraïment tant per l’Anna Caula com per Lourdes Ravetllat per interessar-se pel nostre projecte i compartir una estona amb nosaltres i, especialment, amb les nostres jugadores.

Lleida Handbol Club, fomentem la pràctica esportiva de qualitat, la formació en esport amb valors i l’esport com un element d’integració.

Darreres Notícies