L’activitat competitiva continua intensa tot i la celebració de la Festa Major de Lleida

12/05/2023

El nostre sènior masculí continuarà defensant la categoria, de moment tres victòries de tres les possibles, rebent la visita de l’Espanyola (primer partir de la segona volta d’aquesta fase de permanència) el diumenge 14 de maig a les 12.30 hores al pavelló Juanjo Garra. Tot i la celebració de diferents actes de la Festa Major us encoratgem a animar a l’equip en aquest complicat compromís

Comiat de la lliga per al sènior femení de Primera Catalana

Les nostres jugadores del sènior femení viatjaran aquest dissabte a Barcelona per jugar, a partir dels 20.00 hores, el darrer partit de la lliga regular de Primera Catalana contra la UE Sarrià.

El Municipal de Pardinyes centrarà l’activitat dels equips de base a casa

La jornada de lliga a casa per als nostres equips de la base es disputarà el dissabte al Municipal de Pardinyes. L’equip cadet masculí obrirà la matinal d’handbol amb el seu compromís, que començarà a les 10.00, davant del CH Salou. A les 11.30, el nostre cadet femení de la Primera Catalana rebrà la visita del CH Cerdanyola. L’infantil femení tancarà aquest intens matí d’handbol amb el seu partit contra el Sant Esteve de Palautordera.
 

Desplaçaments fora de casa

A les 16.30 h el nostre equip juvenil mascuí jugarà contra el GEIG a Girona, sens dubte una bona pallisa d’autocar per als jugadors entrenats per Miquel Soro, que esperem no influeixi al seu rendiment. D’altra banda, l’infantil masculí de segona catalana es desplacarà fins a Barcelona per jugar al complex esportiu de La Verneda contra el Sant Martí Voramar (17.00 h.)  El diumenge arribarà el torn del nostre cadet femení de Lliga Catalana que jugarà contra el Sabadell a les 13.15 hores al pavelló Can Balsach
 

Molt bona sort a tots els nostres equips. Jugueu per guanyar, és clar, però sempre amb esportivitat, compromís, esforç, respecte… sense aquestes premises cap victòria tindrà sentit. 

 

Amunt Lleida

Amunt Bordeus

Darreres Notícies