La internacional uruguaia, Valentina Bastarrica, nou reforç per al Lleida Handbol Club

06/02/2024

L’equip de Divisió d’Honor Plata sènior femení del Lleida Handbol Club incorpora a la jugadora Valentina Bastarrica Falcón, de 21 anys, amb doble nacionalitat hispano-uruguaiana, provinent del Club Cevven Handball de Montevideo (Uruguai) i internacional amb la selecció d’Uruguai

La Valentina és una extrem dretana molt ràpida, que creiem que es pot adaptar molt bé al joc de contraatac del nostre equip. Tot i ser una jugadora molt jove, ja ha jugat amb la selecció d’Uruguai absoluta els Jocs Panamericans de Santiago de Xile el passat octubre.

L’equip lleidatà ha fitxat a l’extrem Valentina Bastarrica pel que resta de temporada

La jugadora va arribar aquest cap de setmana a Lleida i va poder veure des de la graderia la victòria del de l’equip davant l’Ereintza Bitek, avui dilluns farà el seu primer entrenament amb el grup, i estarà disponible pel desplaçament de dissabte a la pista del líder Helvetia Anaitasuna de Pamplona el proper dissabte.

Jornada rodona per als nostres equips sènior

El passat dissabte, tant el nostre sènior femení de la Divisió d’Honor Plata, com el sènior masculí de Primera Catalana van aconseguir dues àmplies victòries contra els seus rivals, obtenint els punts en joc, molt importants per ambdues formacions, encara que per diferents motius. 

Pel que fa a l’equip entrenat per Iban Raigal, les lleidatanes es van imposar amb autoritat a l’Ereintza Bitek el cuer de la categoria per  36-25, aconseguint la seva segona victòria consecutiva, agafant d’aquesta manera una mica d’aire en la taula classificatòria i situar-se en novena posició amb 14 punts i cinc equips per sota.

D’altra banda, el sènior masculí, que reveia la visita del sempre difícil Handbol Súria, va desplegar un joc impecable, tant en defensa com en atac,  sorprenent i superant en tot moment al seu rival, per acabar amb una contundent victòria per 37 a 26, sens dubte una bona recompensa per l’esforç realitzat i un respir després de dues derrotes consecutives, especialment dolorosa la rebuda a casa contra el Valldoreix. 

L’equip dirigit per Chechu Velasco és cinquè amb 19 punts, els mateixos que el tercer classificat

Lluita contra el càncer

Els nostres jugadors i jugadores de totes els categories van lluir un braçalet verd per mostrar el nostres compromís i suport en la lluita contra el càncer

 

Darreres Notícies