Nova jornada de la Copa Valors en un intens cap de setmana de competicions

24/03/2023

La canalla torna a “rodar” pel territori amb motiu de la celebració d’una nova jornada de la Copa Valors de minihandbol; en aquesta ocasió al Poliesportiu de Guissona amb la partipació d’equips de alevins i benjamins de Lleida, Guissona i Tàrrega. Una gran matinal d’handbol per al diumenge 26 de març

Visita a la pist de l’Onda amb la categoria salvada

Les jugadores del nostre equip de la Divisió d’Honor Plata es desplaçaran aquest cap de setmana fins valenciades per a jugar contra el Handbol Onda, un partit per gaudir i celebrar que el passat cap de setmana es va assolir la permanència a la categoria. De la seva banda, les jugadores sènior del Primera Catalana afronten un llarg desplaçament per jugar contra CH Banyoles. 

Partit del sènior masculí a les 19.15 al Municipal de Pardinyes

Els jugadors entrenats per Chechu Velasco i Albert Barrufet rebran aquest dissabte a partir de les 19.45 la visita del BCN Sants, un rival força complicat i que actualment ocupa la segona plaça de a Primera Catalana, una posició que ja ens indica la dificultat del rival en aquesta categoria tan competitiva.

De manera prèvia a la celebració d’aquest partit, el nostres equip juvenil, entrenat per Miquel Soro, rebrà la visita de CH Vilamajor (17.45 hores)

Matinal d’handbol al Municipal de Pardinyes

Durant el matí de dissabte el Municipal de Pardinyes serà l’escenari de dos interessants partits dels nostres equips cadet femení. Les nostres jugadores de Primera Catalana començaran el matí de competició a les 11.30 rebent la visita del CH Vilamajor. Poc després, les cadets de Lliga Catalana s’enfrontaran al CH Castelldefels.

Partits fora de casa

L’infantil femení viatjarà a fins a Sant Joan d’Espí per jugar contra l’equip local a partir de les 11.30 hores, mentre que el cadet masculí jugarà contra el Joventut Mataró a partir de les 16.15 hores al Pavelló Teresa Maria Roca i Vallmajor.

El diumenge les nostres jugadores es desplaçaran fins a la pista del CH Sant Andreu per jugar a partir de les 10.30 hores contra l’equip local -esperem que la forta “matinada” no els hi afecte al rendiment de lloc. Cal recordar que la nit del dissabte al diumenge s’avança una hora el rellotge. D’altra banda, l’infantil masculí de Primera Catalana jugarà contra el CH La Garriga al Poliesportiiu Can Nílla

Com sempre, el suport de l’afició serà força important als diferents enfrontaments dels nostres  equips

Darreres Notícies