Protagonisme a la premsa local del Lleida Handbol Club

17/08/2023

El primer entrenament de la pretemporada de les nostres jugadores del sènior femení, que aquesta temporada militarà al Grup B, de la Divisió d’Honor Plata, dut a terme ahir tarda al pavelló de l’INEFC, ha estat notícia als mitjans de comunicació locals.

Ahir, les jugadores entrenades per la dupla Iban Raigal i Javier Zaldo, van començar a treballar de cara a la propera temporada 2023-24, que es presenta força atractiva i amb nous reptes per assolir, a més del fet de jugar en el grup nord, desconegut per al cos tècnic i gran part de les jugadores del Lleida Handbol Club, amb enfrontaments amb equips de Navarra, Guipuscoa, Biscaia, Cantabria, Aragó i La Rioja.

El primer equip femení del Lleida Handbol Club, força rejovenit, va iniciar ahir aquesta pretemporada, on té programats la disputa de sis amistosos -el primer aqust cap de setmana a Guissona davant el Granollers- amb el principal objectiu de consolidar-se a la categoria i tractar de quedar en la part, mitja alta de la classificació. Ho farà amb un bloc de jugadores que continuen de la passada temporada, amb alguna baixa,  i  les incorporacions de Sofia Feliu, primera línia procedent de l’Handbol Gavà, equip de la Divisió d’Honor Plata, i la jugadora argentina Cati Casasola, també primera línia i procedent del Velez Sarsfield de la Divisió d’Honor argentina, que faran que l’atac lleidatà augmenti el seu nivell.

De la temporada passada han renovat les porteres Marta Villoslada i Geo Milea, i les jugadores de camp Montse Escala, que també exercirà les funcions de primera capitana, Esther Pérez, Marina Graell, Aiora Orexa, Henar Martínez, Merli Baró, Minerva Soto, Jenny Nana, Alicia González-Masero i Jone Hijosa.

D’altra banda, participaran també a la pretemporada les jugadores del filial Paula Hernàndez i Sara el Yousfi que miraran de convèncer als tècnics de cara a la seva incorporació definitiva a la plantilla i també la jugadora de l’equip juvenil Àngela Martínez.

 

Darreres Notícies