Rocio Ruiz, directora esportiva de l’escola d’handbol del Lleida HC, col·laboradora del projecte “Referents”

23/11/2023

La Rocío Ruiz de Lleida Handbol Club, va estar presentada aquest dimecres com a part del Projecte “REFERENTS” amb un autèntic “dream team” de personatges preparats a promoure els valors als centres educatius de Lleida !!

Una idea de Fem Base que neix com un projecte innovador, que aspira a convertir-se en una empresa de referència amb la finalitat d’ajudar a donar visibilitat a l’esport formatiu, femení, adaptat i inclusiu de tot el territori de Lleida i zones limítrofs, reconeixent l’especial paper que aquests sectors esportius presten al conjunt de la societat.

Projecte Referents

‘Referents’ torna amb força als centres educatius de Lleida

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida i s’inclou dins el programa d’Educació a l’Abast. La segona edició de ‘Referents’ donarà el tret de sortida el pròxim dijous 30 de novembre a l’Escola Ciutat Jardí de Lleida

Aquest matí (dimecres 22 de novembre) la Sala Alfred Perenya de Lleida ha acollit la presentació de la segona edició de ‘Referents’, un projecte socioesportiu de l’entitat Fem Base que va néixer el 2022 amb l’objectiu d’atansar els valors de l’esport als nens i nenes i joves a través de xerrades a les escoles i centres educatius de la mà de reconeguts esportistes lleidatans que han demostrat la seva vàlua més enllà dels resultats esportius.

El regidor de Joventut, Educació i Ocupació, Xavi Blanco, acompanyat del responsable coordinador d’esports de la Paeria, Jordi Honorat Gómez, i el director de Fem Base, Ramon Folguera, acompanyats de les persones impulsores del projecte, han estat els encarregats de presentar aquesta iniciativa que s’inclou dins el programa municipal d’Educació a l’Abast.

Els esportistes “referents” seran, en aquesta edició, Lluís Cortés, exentrenador del FC Barcelona i la selecció d’Ucraïna femenina, Eva Ribalta, triatleta i campiona del món de veterans, Eva Ledesma, triatleta i campiona d’Espanya i pòdium europeu, Xavier Estrada, exàrbitre internacional i exàrbitre de primera divisió, Victor Vidal, porter de futbol i campió de l’actual edició de la Kings League, Imma Ojer, Esportista diagnosticada d’esclerosis múltiple i autora del llibre ‘El No ja el tens’; Rocio Ruiz, entrenadora i directora esportiva de l’Escola d’Handbol del Lleida HC, Daiana Silva, campiona del món d’hoquei amb Argentina i actual jugadora del C.P. Vila-sana, Ionut, esportista amb discapacitat intel·lectual del centre Sant Joan de Déu d’Almacelles, i Jean Marco Agnero, ex futbolista del Lleida Esportiu i representant de jugadors.

“Gairebé tots els referents que vam formar part de la primera edició repetim en aquesta segona edició perquè confiem en el projecte. L’educació és un valor social molt important i per a nosaltres és un plaer poder posar el nostre granet de sorra, aprofitant els valors de l’esport i ajudant a tots aquells nens i nenes que puguin sentir-se desorientats i transmetre’ls que poden superar-se a ells mateixos”, explica Eva Ledesma

La segona edició de ‘Referents’ donarà el tret de sortida el pròxim dijous 30 de novembre a l’Escola Ciutat Jardí de Lleida.

Darreres Notícies