Sorteig del calendari 2022/2023 de la Divisió d’Honor Plata femenina on participarà el Lleida Handbol Club

30/06/2022

L’equip lleidatà debutarà a la pista de l’Handbol Gavà el cap de setmana del 17-18 de setembre.

Aquest matí ha tingut lloc a la seu de la Real Federación Española de Balonmano, el sorteig del calendari de la Divisió d’Honor Plata Femenina per la temporada 2022/2023 on hi participarà l’Oliba Green Beer Lleida.

Les lleidatanes estan enquadrades al grup C i tindran com a rivals els equips catalans del CH Amposta. OAR Gràcia Sabadell, Mubak BM La Roca, H. Sant Joan Despí, Hapo J. Mataró, Fundació H. Sant Vicenç i l’Handbol Gavà i als equips de la Comunitat Valenciana del BM Sevigroup Benidorm, Handbol Onda, Levante UDBM Marni, Eon Horneo Alicante, Grupo USA H. Mislata i Balonmano Castellón.

La competició començarà el cap de setmana del 17 de setembre on les lleidatanes debutaran a la pista de l’Handbol Gavà, un equip que presentarà una profunda renovació per a la temporada vinent. A priori encara és molt aviat per veure quins poden ser els equips favorits de la categoria, doncs es preveuen bastants canvis en els equips de cara a la temporada 2022/2023, però possiblement l’Handbol Mislata, el Balonmano Castellón i la Fundació Handbol Sant Vicenç siguin els equips que estiguin a la part de dalt. Les lleidatanes tancaran la competició el dia 15 d’abril de 2023 a la pista del Levante Marni.

Un cop ratificat l’inici de la competició, l’equip verd començarà la pretemporada a mitjans d’agost i espera disputar entre 4 i 5 partits amistosos que en aquests moments s’estan concretant.

Darreres Notícies