Victòria amb remuntada per al nostre sènior femení de la Divisió d’Honor Plata

24/10/2022

El conjunt dirigit per Iban Raigal va aconseguir el passat dissabte al pavelló municipal Onze de Setembre una victòria “èpica” davant l’Horneo d’Alacant al guanyar per un ajustat 27-26 en un partit molt disputat, on les locals van ser capaces de remuntar un marcador advers de 14-18 al descans que va arribar a una diferència màxima en contra de les lleidatanes de 17-22 al minut 7 de la segona part.

Tot i aquestes grans diferències al marcador, el conjunt bordeus no va perdre la cara al partit i es va posar “la granota de treball” per arribar al 23-23 quan faltaven poc més de deu minuts per a la finalització del partit. A partir d’aquest moment, intercanvi de gols per arribar al definitiu 27-26, que suposa la tercera victòria, en sis partits, per a l’equip lleidatà, que se situa en vuitena posició amb sis punts.

El proper enfrontament de les jugadores entrenades per la dupla Raigal-Zaldo serà novament a casa (dissabte 5 de novembre, a les 18.00) contra l’Amposta. Un partit de la màxima rivalitat i on els dos punts en joc seran vitals, ja que l’equip de tarragona ocupa l’onzena posició amb 4 punts.

Derrota del sènior masculí de Primera Catalana

D’altra banda, els jugadors entrenats per Chechu Velasco no van poder tancar la tarda amb una victòria en caure derrotats, en un partit força “esbojarrat”, especialment a la segona part, contra l’OAR Gràcia de Sabadell. Al final un 26-30 en el marcador que no reflecteix realment el treball dels jugadors locals, que en molts moments de l’encontre van dominar el joc i el marcador.

Aquesta intensa tarda d’handbol  a l’Onze de Setembre va començar amb l’enfrontament dl nostre sènior femení de la Primera Catalana contra l’OAR Gràcia de Sabadell, que es va mostrar en tot moment molt superior al conjunt lleidatà, per acabar guanyat per un clar 19-28

Més informació i resultats de la jornada al nostre facebook i instagram. Segueix-nos a les xarxes