Torna la competició després de l’aturada nadalenca

13/01/2023

Els diferents equips del Lleida Handbol Club tornen a la competici, amb moltes ganes i força, aquest cap de setmana després d’uns dies de descans per la celebració de les festes nadalenques. Els més petits també disputaran una nova jornada de la Lliga Escolar.

L’equip dirigit per Iban Raigal es desplacçarà aquest dissabte a la pista del Sant Vicens, per disputar el segon partit de la segona volta i tractar de seguir en la mateixa línia ascendent (amb dos victòries consecutives) amb la qual va acabar l’any.

De la seva banda,  els jugador del nostre sèniro de Primera Catalana dirigits per  Chechu Velasco continuaran lluitant i desplegant el seu joc electríc i dinàmic a la pista del Sant Esteve de Sesrovires; mentre que les nostres jugadores de l’equip de Primera Catalana sènior femenina jugaran aquest dissabte tarda a la pista del CH Igualada en la seva tornada a la competició de lliga.

Els nostres equips de base també entren en competició amb partits dissabte i diumenge. 

D’altra banda, el més petits tornaran amb la seva alegria i il·lusió al pavelló municipal de Pardinyes per participar en una nova jornada de la  Lliga Escolar de Minihandbol

#EsportEscolar #Lleida #Handbol

Darreres Notícies