Torneo Anaitasuna: esport, amistat, harmonia

11/04/2023

Per tercer any, el primer com a Lleida Handbol Club, una nodrida representació de jugadors i jugadores de la nostra entitat es va desplaçar fins a Pamplona, acompanyats del nostre equip tècnic i un gran nombre de familiars per participar i gaudir d’una nova edició del Torneo Anaitasuna.

Un any més, tota l’expedició bordeus desplaçada fins a la capital Navarra va  valorar molt positivament la seva participació en aquesta fantàstica competició, que va molt més enllà dels aspectes purament esportius i que esdevé una veritable experiència vital per a totes i tots el participants. En el cas del Lleida Handbol Club, més de 60 jugadors i jugadores dels equips infantils, cadet i juvenil masculí i femení.

Un gran comportament per part del conjunt de participants i un fenomenal treball del nostre equip tècnic i de suport. El nostre més sincer agraïment per amb ells,  així com a tota l’afició pel seu suport incondicional a tots els equips durant el desenvolupament dels partits.

 

30 clubs i vora 1.700 participants

El Torneig de Setmana Santa d’Handbol Base continua creixent i, aquest 2023, va fer un pas de gegant, en créixer en gairebé 700 participants, en comparació amb les xifres de 2022. Així, a  la novena edició celebrada entre el 6 i el 9 d’abril, la S.C.D.R. Anaitasuna va acollir prop de 1700 participants, procedents de 30 clubs de vuit comunitats autònomes, amb Catalunya al capdavant de les comunitats amb més representants al torneig.

Un any més, durant quatre dues l’handbol van ser l’amo i senyor de les instal·lacions del club navarrès des de la tarda del Dijous Sant. El Pavelló Anaitasuna, el poliesportiu i la pista exterior seran els escenaris clau on es jugaran més de 300 partits en quatre dies per part dels 112 equips participants.

Igual que l’any passat, Anaitasuna va repartir 1.700 bidons metàl·lics, amb què tots els participants va poder beure aigua sense generar els milers i milers de residus plàstics que en les primeres edicions del torneig es llençaven a les escombraries. A més, aquest 2023, es va repartir una samarreta especial serigrafiada, amb la qual es dotarà el torneig d’una imatge més espectacular.

Visca l’handbol

Darreres Notícies